Apparaten en accessoires
Zeevruchtenstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1654.1 mg
Eiwitten
25.1 g
Calorieën
1154.6 kJ /
276 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
17.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chili non Carne
1u.
Lamscurry
1u.
Taart met peer en brie
1u. 10min
Vegan cheeseburgers
10u.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min